Buiten Schilderen

Iedereen zal zien, hoe mooi het kán zijn

Nieuwenhuis Schilders kiest voor zekerheid. Wij maken slechte verweerde delen hout geheel schoon tot op het blanke hout. De verbindingen vrezen wij uit en behandelen wij met de Window Care-techniek, om problemen in de toekomst te voorkomen.

Houtwerk behandelen wij met de grootste zorgvuldigheid. Bij twijfel worden de oude lagen verwijderd en opnieuw opgebouwd. Wij letten vooral op de omkanten van de draaiende delen, als deze niet goed behandeld worden, dan is houtrot zo ingetreden. Loszittende stopverfranden worden geheel uitgehakt en voor het opnieuw aanstoppen worden de glassponningen drooggemaakt en met speciale hechtprimer behandeld en opnieuw aangestopt met Window Care U.N. kit.


(foto: Miranda Paviljoen)

Binnen Schilderen

Het mooiste resultaat

Nieuwenhuis Schilders heeft zelf een eigen eindcontrole op al haar afgeleverde schilderwerk. Wij gebruiken voor het binnenwerk milieuvriendelijke producten die de veiligheid van onze schilders garanderen. Kwaliteit is ons grootste verkoop argument. Wij zijn pas tevreden als u het afgeleverde werk geweldig vindt. Elke klus die wij aan nemen krijgt de hoogste prioriteit.

Wij zijn sterk in de volgende binnenactiviteiten:

- Exclusief schilderwerk (hoogglans);
- Het restaureren van plafonds en oude sier ornementen en lijsten;
- Behangwerkzaamheden (ook glasweefsel).

Kwaliteit staat voor ons voorop.
(foto: Miranda Paviljoen)

 

Behang en Wandafwerking

Weer eens wat anders!

Het plakken van speciale wandeffecten glasvezels zijn voor woonkamers of wachtkamers geen uitzonderingen.

Bij wandafwerking is de ondergrond uitermate belangrijk. Alle wanden worden met de grootste zorgzaamheid behandeld. Of het nu wanden zijn in of buiten het huis, onze ervaring is dat als je met duurzame producten werkt, het eindresultaat optimaal is.

Zo hebben wij diverse wandafwerkingen: Van eenvoudig muurverfwerk tot speciale effecten met sponzen, of wanden die behandeld worden met meerkleurige decoratieve wandafwerking.

Nieuwenhuis Schilders heeft bij diversen klanten deze wandafwerkingen naar tevredenheid opgeleverd.

Speciale wensen van opdrachtgevers zijn voor ons een uitdaging. Heeft u speciale wensen, kunt u deze met ons bespreken via het de contact pagina.

Onderhoud

Wat mooi is, moet mooi blijven!

Het onderhoud van gebouwen is geen kwestie van alleen maar schilderen. Om schilderwerk te kunnen leveren waarbij een lange levensduur vereist is, wordt een plan van aanpak opgesteld waarbij de wensen en het budget mede leidraad zijn voor de totstandkoming van een meerjarenplan. Dit gebeurt na opname en inspectie van de te schilderen onderdelen waarbij gelet wordt op de huidige status van de ondergrond en eventuele houtrot, scheur- en blaarvorming, hechting, kitnaden en beglazing.

Op deze wijze kunnen kosten gespreid worden met inachtneming van esthetisch en verantwoord schilderwerk, waarbij het schilderwerk voortdurend onder controle staat door tussentijdse inspecties zodat u jarenlang verzekerd bent van vakwerk en zorgeloos onderhoud.